HOME |  OVER ONS |  FAQ | Blog | Nieuws | Jobs | Contact

Warmtepompen

Warmtepompen

Op zoek naar de nieuwste, ecologisch en economisch voordeligste installatie? Dan is de warmtepomp zeker iets voor jou.

Contacteer ons

Marktconforme prijzen

Als familiebedrijf hechten we belang aan een top kwaliteit die gepaard gaat met de marktprijzen.

Efficiëntie: Dankzij onze 30+ jaar ervaring, zijn wij een getraind team. Van start tot einde werken we efficiënt waardoor we kunnen besparen op arbeidskost. Hierdoor kunnen we voordeligere tarieven aanbieden.

Doordachte inkoopstrategieën: Dankzij onze nauwe banden met onze betrouwbare leveranciers kunnen we producten van top kwaliteit voordelig aankopen.

Transparantie: Dankzij onze transparante communicatie en offertes, weet ik exact waarvoor u betaald. Ook ziet u dat we enkel zaken aanrekenen die ook effectief uitgevoerd zijn.

Conclusie: U weet waarvoor u betaald en zal nooit te veel betalen.

Klaar voor de toekomst!

Maak je samen met BV Deridder klaar voor de toekomst!

All-In-One Service: Startend bij het zoeken naar de perfecte warmtepomp voor uw woning tot aan de plaatsing ervan, staat BV Deridder voor u kaar.

Persoonlijke Service: Elke woning is anders, zo gaan we altijd samen na welke warmtepomp het beste geschikt is voor uw woning.

Ontzorgen: Geen zorgen meer over je installatie, aangezien deze perfect in orde is door ons.

Conclusie: Bij BV Deridder staan we voor betrouwbaarheid, vakmanschap en een persoonlijke service. Kies voor een soepele, stressvrije warmtepompinstallatie en vertrouw op ons team om een resultaat te leveren waar je nog jarenlang van kunt genieten.

Gratis offerte

Vraag op verschillende manieren een offerte aan:

Vul uw nummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.

Bel ons via het onderstaande nummer.

Vul het aanvraagformulier in op onze website.

Zuinig en duurzaam

Een warmtepomp is een uiterst efficiënt en duurzaam alternatief voor traditionele verwarmingssystemen. Maar waarom is dat zo?

Energie-efficiëntie

Warmtepompen zijn buitengewoon energiezuinig omdat ze gebruik maken van de omgevingswarmte - zoals lucht, water of aarde - om je huis te verwarmen of te koelen. Ze verbruiken enkel elektriciteit voor het verplaatsen van deze warmte, niet voor het opwekken ervan. Dit betekent dat ze tot drie à vier keer meer energie kunnen leveren dan ze zelf verbruiken, wat resulteert in een aanzienlijke energiebesparing.

Duurzaamheid

Omdat warmtepompen voornamelijk gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen, verminderen ze onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen voor verwarming en koeling. Dit leidt tot aanzienlijk minder CO2-uitstoot en draagt zo bij aan de vermindering van de opwarming van de aarde. Bovendien wordt, als je je warmtepomp combineert met zonnepanelen of een andere duurzame energiebron, je CO2-uitstoot nog verder gereduceerd en wordt je woning bijna energie-neutraal.

Lange levensduur

Warmtepompen hebben een langere levensduur dan traditionele verwarmingssystemen omdat ze minder bewegende onderdelen hebben die onderhevig zijn aan slijtage. Met het juiste onderhoud kan een warmtepomp gemakkelijk 20 tot 25 jaar meegaan, wat op de lange termijn een kostenefficiënte investering is.

Conclusie

Om al deze redenen vormen warmtepompen een slimme, zuinige en duurzame optie voor de verwarming en koeling van je woning. Er zijn verschillende soorten warmtepompen beschikbaar, afgestemd op verschillende soorten woningen en hun specifieke behoeften, zodat je altijd een systeem kunt vinden dat past bij jouw situatie.

Airco

Zijn de hete zomerdagen je te veel? Zoek je naar een manier om thuis of op kantoor de hitte te verslaan? Dan hebben wij bij BV Deridder de perfecte oplossing voor je - onze hoogwaardige airconditioning systemen.

Kies voor koel comfort met onze airconditioners die naadloos integreren in elk interieur. Onze systemen bieden niet alleen een verfrissende koele lucht tijdens warme dagen, maar reguleren ook de luchtvochtigheid en filteren het stof uit de lucht, voor een gezondere en comfortabelere leefomgeving.

Onze airconditioning systemen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, met onder andere afstandsbediening voor gemakkelijke bediening. Ze zijn efficiënt, energiezuinig en hebben een fluisterstille werking, zodat je kunt genieten van een rustige en comfortabele omgeving.
​​​​​​​
Bij BV Deridder bieden wij een volledige service, van deskundig advies bij de selectie van het juiste airconditioning systeem, tot professionele installatie en after-sales service. Wij waarborgen de effectiviteit en betrouwbaarheid van onze producten en staan altijd klaar om je te ondersteunen.

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je onze hulp inschakelen bij je (volgend) project? Of heb je een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.