HOME |  OVER ONS |  FAQ | Blog | Nieuws | Jobs | Contact

Waar moet ik douche als ze mijn badkamer renoveren?


Het is een vraag die vaak gesteld wordt als je in de fase van een badkamerrenovatie komt: "Waar moet ik douche als ze mijn badkamer renoveren?" Het is een legitieme zorg, maar gelukkig zijn er meerdere oplossingen die je kan overwegen.

Waar douchen tijdens een badkamerrenovatie?

Familie en vrienden

De eerste en meest voor de hand liggende oplossing is om te douchen bij familie of vrienden. Zij zullen je ongetwijfeld uit de brand helpen. Bovendien geeft dit een goede kans om bij te praten of zelfs een gezellige avond te plannen!

Openbaar zwembad

Een andere optie is om te douchen in een openbaar zwembad. Hier kun je na een verfrissende duik direct onder de douche stappen. Een gym is ook een goede optie als je toevallig lid bent.

Mobiele badkamer

Heb je geen mogelijkheid om naar de sportschool of bij familieleden te douchen, dan kan je overwegen om een mobiele badkamer in te zetten. Deze mobiele badkamers hebben alle voorzieningen die je nodig hebt en kunnen op jouw oprit of in jouw tuin geplaatst worden.

Jouw badkamerrenovatie door BV Deridder

Bij BV Deridder begrijpen we dat een badkamerrenovatie spannend kan zijn. Maar wees gerust, we hebben meer dan 30 jaar ervaring in de sector en zullen alles doen om de overlast tot een minimum te beperken. Wij zijn een familiebedrijf en we vinden persoonlijke aandacht belangrijk. Daarom houden we je tijdens het hele proces op de hoogte en beantwoorden we al je vragen, zoals "Waar moet ik douche als ze mijn badkamer renoveren?"

Als je beslist om jouw badkamerrenovatie door BV Deridder te laten uitvoeren, kan je erop vertrouwen dat onze vakmensen zorgvuldig en efficiƫnt te werk gaan. Wanneer de renovatie klaar is, heb je een prachtige nieuwe badkamer waar je nog jaren van kunt genieten.

Ben je klaar om de sprong te wagen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. We helpen je graag verder met informatie en vrijblijvend advies. Dus, waar wacht je nog op? Pak de telefoon en maak die aankoop. BV Deridder staat voor je klaar!

Voor meer informatie over ons en onze diensten, bezoek onze website of neem rechtstreeks contact met ons op via telefoonnummer +32 (0)16 20 50 25 of e-mail info@bvderidder.be.

Meest recente posts

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je onze hulp inschakelen bij je (volgend) project? Of heb je een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.