HOME |  OVER ONS |  FAQ | Blog | Nieuws | Jobs | Contact

Sanitaire Installaties

Sanitaire Installaties

Is jouw badkamer aan renovatie toe of ben je nog op zoek naar een badkamer waar jij je volledig in kan ontspannen? Wil je milieuvriendelijker leven? Lees dan zeker en vast even door om te bekijken waar wij jou graag mee helpen.

Contacteer ons

Sanitair

Volledige sanitaire installatie

Tijdens een ingepland bezoek gaan we samen met jou op zoek naar de mogelijkheden van jouw badkamer. We meten de ruimte op en luisteren naar jouw ideeën. Samen bekijken we of deze realiseerbaar zijn en gaan we eventueel samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw nieuwe badkamer. 

Voor de keuze van jouw toestellen verwijzen we je graag door naar Facq. Wij zien elkaar dan weer terug bij de plaatsing van jouw badkamer. 

Regenwaterinstallaties en buitenkranen

Ook ecologisch en economisch gaan we op zoek naar voordelige opties. Zo kan je via een regenwaterinstallatie regenwater recupereren om de was te doen of het toilet door te spoelen. Ook jullie buitenkraan kan aangesloten worden op regenwater.

Via deze optie daalt het verbruik op je waterfactuur.
Waarom zouden we geen gebruik maken van een product dat de natuur ons gratis levert?​​​​​​​

Waterontharder (waterverzachter)

Last van kalk in je water? Dan is je waterontharder misschien wel aan vervanging toe. Ook hiervoor kan je bij ons terecht.

Een waterontharder verlengt ook de levensduur voor vele dagdagelijkse toestellen zoals bijvoorbeeld; kraanwerk, afwasmachine, wasmachine, waterkoker,...
Een investering die op lange termijn toch wel de moeite waard zal zijn!​​​​​​​

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je onze hulp inschakelen bij je (volgend) project? Of heb je een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.