HOME |  OVER ONS |  FAQ | Blog | Nieuws | Jobs | Contact

Hoe u een waterontharder kiest: een stap-voor-stap gids


Waterhardheid kan een hoofdpijn zijn voor huiseigenaren en ondernemers. Tijd om de strijd aan te gaan met de kalkaanslag en de ongewenste mineralen! Maar weet u zeker hoe u de perfecte waterontharder uitkiest? Geen zorgen, want BV Deridder staat met een rijke ervaring in de bouwsector én een gemoedelijke familieaanpak klaar om dit vraagstuk voor u glashelder te maken!

Stap 1: Ken uw water

De eerste vraag die we stellen: "Hoe hard is uw water eigenlijk?" Gelukkig heeft BV Deridder alles in huis om dit voor u te testen. We komen langs, checken de waterhardheid en zeggen vaarwel tegen vage gokwerk!

Stap 2: Determineer uw verbruik

Weet u, het draait allemaal om hoeveel u gebruikt. Een gezin van vier consumeert anders dan een eenmanszaak. Onze Deridder experts berekenen uw gemiddeld waterverbruik, zodat de waterontharder niet overwerkt of juist werkloos thuiszit.

Stap 3: Kiezen maar!

Nu wordt het leuk, want hoe u een waterontharder kiest, draait ook om de specificaties. Gaan we voor een no-nonsense basismodel of een apparaat dat met slimme technologie de stand van zaken in de gaten houdt? Onze specialisten adviseren u met de knowhow van nu.

Stap 4: Onze professionele installdienst

Zodra u de waterontharder heeft gekozen, is het tijd voor de installatie. En hierbij geldt, even tussen ons, laat dat maar aan de vakmensen over – wij dus. BV Deridder zorgt voor een vakkundige plaatsing en aansluiting, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Service na verkoop

Heeft u de waterontharder echt leren kennen? Als trotse nieuwe eigenaar wilt u natuurlijk dat alles op rolletjes blijft lopen. En dat begrijpen we maar al te goed bij BV Deridder. Met onze service na verkoop bent u ervan verzekerd dat wij voor uw waterontharder blijven zorgen alsof het familie is.

Onze experts staan iedere dag voor u klaar van 7.00 uur tot 18.00 uur. Klaar voor helder water? Neem contact op via ons contactformulier, telefonisch of per e-mail.

Meest recente posts

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je onze hulp inschakelen bij je (volgend) project? Of heb je een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.