HOME |  OVER ONS |  FAQ | Blog | Nieuws | Jobs | Contact

Ketel zonder boiler? Wat is het verschil en waarom het belangrijk is


Een vaak gestelde vraag in de verwarmingsbranche is: "Ketel zonder boiler?" Dit artikel legt het verschil uit tussen een ketel en een boiler, en waarom deze vraag relevant is, vooral voor mensen die hun energieverbruik willen optimaliseren.

Ketel versus Boiler

Een ketel zorgt voor de verwarming in huis, terwijl een boiler de warmwaterproductie op zich neemt. Er bestaan ook ketels die een ingebouwde boiler hebben. Deze noemen we doorstromers. Heb je al eens overwogen om een ketel zonder boiler te hebben? Hier ligt wat informatie die je zou kunnen helpen.

Ketel zonder Boiler: Goed of Slecht?

Een boiler is vrij nefast voor je energiefactuur aangezien deze continu op temperatuur gehouden wordt. Daarom kan een ketel zonder boiler - bijvoorbeeld een doorstromer van Vaillant - een betere keuze zijn om je energieverbruik te minimaliseren. Maar is het echt de juiste keuze voor jouw situatie?

Het antwoord kan variƫren, en daarom raden we aan om een expert zoals BV Deridder te raadplegen. BV Deridder heeft meer dan 30 jaar ervaring in de sector. Het team bestaat uit verschillende specialisten die je kunnen adviseren over het onderwerp 'ketel zonder boiler' en vele andere verwarming- en waterverwarmingsopties.

Bij BV Deridder krijg je niet alleen gepersonaliseerde adviezen, maar ook betrouwbare service en professionele installatie. Het team van BV Deridder helpt je bij het kiezen van de juiste apparatuur en zorgt voor de installatie. Het bedrijf biedt ook sanitaire installaties, airco en warmtepompen.

Conclusie: Maak de Juiste Keuze

Als het gaat om het kiezen van de juiste verwarmingssystemen, is een 'ketel zonder boiler' niet noodzakelijkerwijs de beste of slechtste keuze voor iedereen. Het hangt af van vele factoren, waaronder je persoonlijke behoeften, woonsituatie, en natuurlijk, je budget.

Daarom is het beste om een deskundig advies in te winnen alvorens een beslissing te nemen. Neem dus contact op met BV Deridder voor meer informatie of om een aankoop te doen.

Maak Vandaag Nog een Afspraak!

Neem contact op met BV Deridder via telefoonnummer +32 (0)16 20 50 25 of e-mail naar info@bvderidder.be voor een vrijblijvende offerte of advies over ketels, boilers en meer.

Overtuigd? Maak dan een aankoop en begin vandaag nog met het optimaliseren van uw energieverbruik!

Meest recente posts

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je onze hulp inschakelen bij je (volgend) project? Of heb je een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.