HOME |  OVER ONS |  FAQ | Blog | Nieuws | Jobs | Contact

Hoe bespaar je het best op je verwarming? Tips van Deridder BV


Gebrekkig comfort in de winter kan soms voelen als een constante strijd tegen de elementen. En het kan een behoorlijke deuk slaan in je portemonnee. Maar maak je geen zorgen, onze experts bij Deridder BV hebben enkele handige tips verzameld over hoe je bespaart op je verwarming.

Het aantrekken van die trui

Vraag je jezelf toch af: "Hoe bespaar je het best op je verwarming?" Nou, het antwoord kan eenvoudiger zijn dan je denkt. Trek voor het opdraaien van de verwarming eerst die warme trui aan. Het kan een wereld van verschil maken op je energierekening.

Isoleer je huis

Een goed geïsoleerd huis houdt de warmte beter vast, waardoor je minder energie nodig hebt om je huis te verwarmen. Het isoleren van je muren, vloeren en dak kan tot honderden euro's per jaar besparen op je energierekening.

Upgrade je verwarmingssysteem

Een verouderd verwarmingssysteem kan inefficiënt zijn en meer kosten dan nodig. Het upgraden naar een energiezuinig systeem zoals een warmtepomp kan tot 50% verminderen op je verwarmingskosten. Bij Deridder BV, kunnen we je helpen met de installatie van warmtepompen en andere efficiënte verwarmingssystemen.

Zet de verwarming lager wanneer je niet thuis bent

Het instellen van je thermostaat om de verwarming te verminderen wanneer je niet thuis bent, kan een aanzienlijk verschil maken in je energieverbruik.

Gezellig samen onder een dekentje

Er is niets gezelliger dan samen onder een deken kruipen tijdens een koude avond. Niet alleen bespaart dit energie, maar het is ook ontzettend knus!

Wil je je verwarmingssysteem upgraden? Neem dan contact op met ons team bij Deridder BV. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector, bieden wij professioneel advies en installatieservices voor verwarmingssystemen en meer. Onze missie? Om jou te helpen de beste beslissingen te nemen voor je huis en portemonnee.

We kijken ernaar uit om je te mogen helpen met je verwarmingsbehoeften!

Contact | Deridder bv

Contact | Deridder bv

Wens je meer informatie of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je onze hulp inschakelen bij je (volgend) project? Of heb je een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.