HOME |  OVER ONS |  FAQ | Blog | Nieuws | Jobs | Contact

Infraroodpanelen in Badkamer: Een Energiezuinige en Stijlvolle Upgrade


Heb je al eens nagedacht over infraroodpanelen in je badkamer? Deze manier van verwarmen wint steeds meer aan populariteit en dat is ook in Leuven en Tienen te merken. Maar waarom zou je voor infrarood kiezen? Dat leggen we je graag uit in deze blogpost.

Wat zijn infraroodpanelen?

Infraroodpanelen zijn een type verwarmingssysteem dat infraroodstraling gebruikt om warmte te genereren. Ze zijn dun, lichtgewicht en kunnen aan de muur of het plafond worden bevestigd. Eenmaal ingeschakeld, stralen ze infraroodstraling uit die direct objecten en mensen in de kamer verwarmt, in plaats van de lucht. Dit maakt het een zeer efficiƫnte vorm van verwarming.

Waarom infraroodpanelen in de badkamer?

Infraroodpanelen in de badkamer kennen tal van voordelen. Ze zijn energiezuinig, nemen weinig ruimte in en je hebt geen last van koude luchtstromen. Bovendien is er geen sprake van condensatie, wat in een vochtige ruimte als de badkamer erg prettig is.

Een ander voordeel is dat infraroodpanelen zeer snel opwarmen, waardoor je niet lang hoeft te wachten op een aangename temperatuur in je badkamer. Dit is een groot voordeel ten opzichte van traditionele radiatoren.

Tot slot is er de esthetiek. Infraroodpanelen zijn modern en strak vormgegeven en passen daarmee perfect in elke badkamer. Ze zijn er in verschillende afmetingen en stijlen, zodat ze harmonieus in je interieur passen.

Infraroodpanelen in de badkamer: Een slimme zet!

Of je nu bezig bent met een badkamerrenovatie of op zoek bent naar een energiezuinige en stijlvolle manier om je badkamer te verwarmen, infraroodpanelen zijn zeker het overwegen waard. Ze bieden comfort, zijn gemakkelijk te installeren en dragen bij aan een gezonder binnenklimaat.

Bij Deridder, met meer dan 30 jaar ervaring in de sector, leveren we hoogwaardige infraroodpanelen en bieden we professioneel advies. We staan voor je klaar in Leuven, Tienen en omgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor infraroodpanelen in jouw badkamer? Neem dan contact op via info@bvderidder.be of bel ons op +32 (0)16 20 50 25. Wacht niet te lang en geef je badkamer de upgrade die het verdient!

Contact | Deridder bv

Contact | Deridder bv

Wens je meer informatie of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je onze hulp inschakelen bij je (volgend) project? Of heb je een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.