HOME |  OVER ONS |  FAQ | Blog | Nieuws | Jobs | Contact

De nieuwe trend: 1 lavabo


Als het gaat om het ontwerpen van een functionele en stijlvolle badkamer, is het van essentieel belang om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Eén trend die we tegenwoordig steeds vaker zien, is het gebruik van meubels van 120 cm of groter in combinatie met slechts één lavabo. In deze blog gaan we dieper in op deze keuze en ontdekken we de voordelen van deze aanpak.

Meer ruimte voor persoonlijke spullen en accessoires

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor een groter meubel met slechts één lavabo is om meer ruimte te creëren op het tablet. Met een breedte van 120 cm of meer biedt het meubel voldoende plaats om persoonlijke spullen zoals tandenborstels, zeepdispensers, parfumflesjes en andere dagelijkse benodigdheden op te plaatsen. Ook biedt het de mogelijkheid om leuke accessoires, zoals vaasjes, kaarsen of decoratieve items, toe te voegen om de badkamer een persoonlijke touch te geven.

Minimalistisch en strak design

Een ander voordeel van een groter meubel in combinatie met één lavabo is het creëren van een minimalistisch en strak design in de badkamer. Door te kiezen voor één lavabo wordt visuele drukte vermeden, terwijl het grotere meubel zorgt voor een gevoel van ruimte en samenhangende esthetiek. Dit resulteert in een rustgevende en moderne uitstraling, perfect voor een eigentijdse badkamer.

Onderhoudsgemak

Een enkele lavabo op een groter meubel kan ook het onderhoudsgemak vergroten. Met slechts één lavabo is er minder sprake van opspattend water, wat het schoonmaken vereenvoudigt. Bovendien zorgt het ruime tablet ervoor dat er minder kans is op het knoeien van producten en dat reinigen een fluitje van een cent wordt.

Het kiezen van een groter meubel met slechts één lavabo is een slimme benadering voor het optimaliseren van ruimte en functionaliteit in de badkamer. Door meer ruimte op het tablet te creëren, geniet je van het gemak van persoonlijke spullen en accessoires binnen handbereik. Daarnaast draagt het minimalistische design bij aan een strakke en moderne uitstraling. Met het onderhoudsgemak en de flexibiliteit die het biedt, is deze keuze perfect voor iedereen die een praktische en stijlvolle badkamer wenst.

Kies slim, maximaliseer je ruimte en geniet van een badkamer waar zowel functionaliteit als esthetiek samenkomen!

Contact | Deridder bv

Contact | Deridder bv

Wens je meer informatie of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je onze hulp inschakelen bij je (volgend) project? Of heb je een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.