HOME |  OVER ONS |  FAQ | Blog | Nieuws | Jobs | Contact

10 Redenen om te kiezen voor BV Deridder als uw loodgieter


Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele loodgieter? Zoek niet verder! Hier zijn 10 redenen waarom u zou moeten kiezen voor BV Deridder als uw loodgieter:

 1. Ervaring en expertise: BV Deridder heeft meer dan 30 jaar ervaring in de sector van de bouw. Ons team bestaat uit specialisten met up-to-date kennis op het gebied van sanitaire installaties, CV, airco, warmtepompen en meer. U kunt vertrouwen op onze deskundigheid.
 2. Familiebedrijf: Als familiebedrijf hechten wij enorm veel belang aan goede service en professionaliteit. Wij behandelen onze klanten als familie en zorgen voor een persoonlijke aanpak waarbij u centraal staat.
 3. Betrouwbaarheid: Afspraak is afspraak bij BV Deridder. Wij staan bekend om onze goede service en betrouwbaarheid. U kunt erop vertrouwen dat wij onze beloftes nakomen.
 4. Gratis offerte: Nadat we bij u zijn geweest en alles hebben besproken, kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Op die manier krijgt u een duidelijk beeld van de kosten en kunt u weloverwogen beslissen.
 5. Meer dan loodgieterswerk: Niet alleen bieden wij uitgebreide loodgietersdiensten aan, maar wij zijn ook gespecialiseerd in badkamerrenovaties. Wij kunnen u helpen met het opknappen van uw badkamer, inclusief het verzorgen van leidingen, tegelwerken en kleine elektriciteitswerken.
 6. Keuringen en attesten: BV Deridder heeft een erkend Cerga-label gasinstallateur in huis. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw gasinstallaties voldoen aan alle wettelijke vereisten en de nodige keuringen en attesten verzorgen.
 7. Ecologische oplossingen: Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van warmtepompen en andere ecologische verwarmings- en koelsystemen. Met onze expertise en ervaring kunnen wij u helpen om uw woning energie-efficiƫnter te maken.
 8. Flexibele openingstijden: BV Deridder is open van maandag tot en met zondag, van 7.00 uur tot 18.00 uur. Wij begrijpen dat loodgietersproblemen zich niet altijd aan kantoortijden houden en staan klaar om u te helpen wanneer u ons nodig heeft.
 9. Klanttevredenheid: Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze diensten. Uw mening en feedback worden zeer gewaardeerd.
 10. Neem contact met ons op: Heeft u nog vragen of wilt u graag met ons samenwerken? Neem dan zeker contact met ons op! U kunt ons bereiken via ons contactformulier op onze website, telefonisch of per e-mail. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

Contacteer ons voor meer informatie

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten als loodgieter. Wij staan klaar om u te helpen met al uw loodgietersbehoeften. Kies voor BV Deridder en ervaar de kwaliteit en professionaliteit die wij te bieden hebben.

Contactgegevens:

 • Bedrijfsnaam: BV Deridder
 • Adres: Hoegaardenstraat 84, 3300 Tienen
 • Telefoonnummer: +32 (0)16 20 50 25
 • Mobiel nummer: +32 (0)486 79 02 20
 • E-mailadres: info@bvderidder.be
 • BTW-nummer: BE0476 755 889

Onthoud, bij BV Deridder zijn we er om u te helpen met al uw loodgietersbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op!

Contact | Deridder bv

Contact | Deridder bv

Wens je meer informatie of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je onze hulp inschakelen bij je (volgend) project? Of heb je een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.