HOME |  OVER ONS |  FAQ | Blog | Nieuws | Jobs | Contact

Badkamer: Tegelen of toch verven?


Naast het kiezen van badkamermeubelen, komt er ook nog een andere keuze bij kijken. Namelijk de muren schilderen of toch betegelen.

Schilderen

Wanneer je je badkamer schildert, kan je je badkamer af en toe een nieuwe look geven. Een ander kleurtje op de muur is namelijk snel gebeurd. Al moet je bij het verven van je badkamer wel de juiste verf kiezen.

Een badkamer is een ruimte waar veel damp ontstaat. Het is daarom belangrijk dat je kiest voor vochtbestendige verf of muurverf met een hoge zijdeglans. Deze nemen weinig vocht op en zijn beter bestand tegen schimmelvorming.  

Ook naar verkoop toe is schilderen zorgelozer. De koper van je woning hoeft de kleur niet per se mooi te vinden, want hij/ zij kan deze makkelijk aanpassen.

Tegelen

Een badkamer tegelen, blijft de beste oplossing. Tegels kunnen tegen de damp en zorgen er dus voor dat er geen schimmelvorming kan ontstaan.

Het nadeel van tegels is wel dat je deze niet zo makkelijk kan veranderen. Je tegels uitbreken, de muur terug bijplakken, tegels plaatsen… Er komt veel meer bij kijken dan wanneer je je badkamer opnieuw wilt schilderen.

Ook naar verkoop toe is tegelen een risico. Jij kan de tegel namelijk heel mooi vinden, maar de koper heeft misschien een andere mening.

Los daarvan bestaan er wel heel veel neutrale tegels.

Meest recente posts

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je onze hulp inschakelen bij je (volgend) project? Of heb je een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.